IMG_3001
SINCE – 2019

Ons verhaal

Een uit de hand gelopen hobby, dat is wat LIEN Limoncello is!

Sinds 2015 maken wij onze limoncello zelf, welke aanvankelijk door goede vrienden en familie werd geproefd. Al snel ging het verhaal in de omgeving van Noordwijk en Amsterdam als een lopend vuurtje: de twee jonge oprichters van LIEN maken de lekkerste limoncello van Nederland.

Dat was hét moment dat LIEN is geboren en uitgegroeid tot een bedrijf dat de lekkerste en meest exclusieve limoncello produceert.

Tot op de dag van vandaag wordt LIEN Limoncello nog steeds geheel door ons tweeën (met af en toe hulp van vrienden en familie) met de hand geproduceerd.

Wil jij ook proeven?

De stappen naar een
duurzame fles LIEN Limoncello?

LIEN Limoncello wordt gemaakt op basis van onbespoten Amalfi citroenen uit het zonnige Zuid-Italië. De citroenen worden stuk voor stuk zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit. Vervolgens worden alleen de beste citroenen per stuk met de hand gewassen en met de hand geschild.

De schillen worden nauwkeurig afgewogen en toegevoegd aan pure alcohol. Om een fles limoncello puur van smaak aan te kunnen bieden, voegen wij geen synthetische stoffen toe.

Een aantal weken later verwerken wij de pure alcohol tot limoncello volgens geheim recept om vervolgens gebotteld en gelabeld te worden. Uiteraard verpakken wij de flessen zorgvuldig om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe fles limoncello goed bij je aankomt.

Het resultaat? Een kwalitatief goede fles likeur met een heerlijke zachte smaak. LIEN Limoncello heeft een opvallende gele kleur en is ook uitstekend te combineren met verfrissende cocktails.

Exclusiviteit

Een belangrijk karakter van LIEN Limoncello is haar hippe uitstraling in combinatie met haar exclusiviteit.

Wij leveren enkel aan gerenommeerde / goed aangeschreven restaurants, bars en groothandels waar wij zelf achter staan. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Ben jij horecaondernemer en focus jij op kwaliteit, duurzaamheid en wil jij exclusiviteit aan je gasten bieden? Dan is deze limoncello een perfecte toevoeging aan jouw assortiment! Neem bij interesse gerust contact met ons op.

Als particulier is onze limoncello exclusief te bestellen via onze webshop of rechtstreeks via social media.

IMG_0760 2